Kategori...

qeveri

Lubço Nikollovski

Ministër i cili udhëheq Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ujësjellësit në qeverinë e kryeministrit Zoran Zaev JETA PRIVATE -Ka lindur me 20.08.1983 në Kriva Pallank, ku ka përfunduar arsimin fillor dhe të mesëm.…

Dragan Tevdovski

Ministër i Financave në qeverinë e RM-së 2017 JETA PRIVATE - Lindur me 21.01.1979 në Shkup. Përkrah punë dhe familjes, sipas burimeve mediatike, adhuron edhe sportin, veçanërisht futbollin. Ka qenë anëtar i Përfaqësueses…

Renata Deskoska

Ministre e Arsimit në qeverinë e RM-së, e zgjedhur me 31 maj 2017 JETA PRIVATE -Lindur me 3.05.1972 në Shkup. Ka diplomuar në Fakultetin Juridik në Shkup në vitin 1994 dhe aty ka filluat karrierën e saj profesionale. Përkrah punës…

Koço Angjushev

Ministër pa resor në Qeverinë e RM-së, udhëhequr nga Zoran Zaev, zgjedhur me 31 maj 2017. JETA PRIVATE Ka lindur në Veles me 20.06.1969, ka familje, merret me shkencë dhe biznes dhe për herë të parë fillon karrierë…

Zoran Zaev

JETA PRIVATE Kryetar i LSDM-së dhe kryetari i Komunës së Strumcës, Zoran Zaev, ka lindur me 8 tetor të vitit 1974 në Strumicë. I martuar me Zorica Zaev, me të cilën kanë dy fëmijë, Aleksandrën dhe Dushkon. ARSIMIMI…