Kategori...

Info

Heshtje parazgjedhore

Të nderuar lexues, Duke filluar nga mbrëmë në orën 24 deri ditën e diel në orën 19 ( 15 tetor 2017) zgjat heshtja parazgjedhore. Në këtë periudhë Vërtetmatësi nuk do të publikoj përmbajtje të reja, as në ueb-faqe, as në faqet dhe profilet…

DOSJE–Të gjithë hetimet e PSP-së

Qëllimi i kësaj mini-dosje është që në një vend të vendosen të dhënat bazë, si dhe linqet e të gjithë hetimeve të cila i ka publikuar dhe i kryen Prokuroria Speciale Publike (PSP) dhe me këtë ju kursen kohë të gjithë personave të…

Demant: “Metamofrozis” nuk organizon protesta!

Фондацијата „Метаморфозис“ преку своите обуки ги гради капацитетите на невладините организации за користење на новите технологии за да бидат поефикасни во остварувањето на нивните мисии и во нивните напори за зајакнување на демократијата,…

Kundërspin: “Marrëveshja e majit” nuk është libër i shenjtë

Најголем проблем за повторната коалиција помеѓу ВМРО ДПМНЕ и ДУИ, нема врска со „мајскиот договор“, туку со со спроведувањето на суштината на Договорт од Пржино. Во случајот станува збор за итните реформски приоритети...