Kategori...

Info

Heshtje parazgjedhore

Të nderuar lexues, Duke filluar nga mbrëmë në orën 24 deri ditën e diel në orën 19 ( 29 tetor 2017) zgjat heshtja parazgjedhore. Në këtë periudhë Vërtetmatësi nuk do të publikoj përmbajtje të reja, as në ueb-faqe, as në faqet dhe profilet…

Nuk ka çerdhe të re në Rasadnik

Projekt: Ndërtimi i kompleksit të ri të çerdhja ekzistuese në lagjen Rasadnik.  Komuna e Kisella Vodës do të ndërmerr aktivitete për ndërtimin e kompleksit të ri si rindërtimin e çerdhes ekzistuese në lagjen Rasadnik për 160 fëmijë.…