Kategori...

Biografitë

Robert Popovski

Ministër pa resor në qeverinë e RM-së, të udhëhequr nga Zoran Zaev prej vitit 2017 JETA PRIVATE Ka lindur me 14.05.1967 në Shkup. Poposki është i martuar dhe baba i dy fëmijëve. ARSIMIMI -Me profesion është gazetar.…

Bilen Sali

Ministër i Drejtësisë në Qeverinë e RM-së së kryeministrit Zoran Zaev JETA PRIVATE Ka lindur me 23 qershor të vitit 1975 në Dobërdoll, Komuna e Vrapçishtit. Gostivar. Sipas të dhënave zyrtare, ai ka familje - bashkëshorte…

Milla Carovska

Ministre e Punës dhe Politikës Sociale në Qeverinë e RM-së, udhëhequr nga Zoran Zaev nga vitit 2017 JETA PRIVATE - Ka lindur me 06.05.1984 në Shkup. Nuk ka të dhëna në biografinë zyrtare për statusin e saj familjar.…

Suhejl Fazliu

Ministër i Vetëqeverisjes Lokale në qeverinë e RM-së, udhëhequr nga Zoran Zaev JETA PRIVATE Ka lindur me 30.09.1986 në Shkup. ARSIMIMI -Shkollimin e mesëm e ka kryer në Shkup "Dr. Pançe Karagjozov" ne vitet…

Ramiz Merko

Kryetar i Komunës së Strugës  JETA PRIVATE Ka lindur me 12.04.1957 në Strugë. ARSIMIMI - Në vitet 1964-1976 përfundon arsimin fillor dhe të mesëm. -Në vitet 1976-1980 kryen studimet e larta - Studimet…

Radmilla Sheqerinksa

Me 31.05.2017 Radmilla Shqerinska është zgjedhur ministre e Mbrojtjes në qeverinë e Republikës së Maqedonisë. JETA PRIVATE Radmilla Sheqerinska është zv. kryetare e Lidhjes Socialdemokrate të Maqedonisë (LSDM). Ka lindur…

Arben Taravari

Me 31.05.2017 Arben Taravari është zgjedhur ministër i Shëndetësisë në qeverinë e Republikës së Maqedonisë. JETA PRIVATE Arben Taravari ka lindur me 07.04.1973 në Gostivar. I martuar, baba i dy fëmijëve. ARSIMIMI …

Samka Ibraimovska

Me 31.05.2017 Samka Ibraimovska është zgjedhur ministër pa resor në qeverinë e Republikës së Maqedonisë.  JETA PRIVATE  Samka Ibraimovska është lindur me 27.09.1954 në Tetovë. Gjuha amtare: rome, maqedonase,…

Bujar Osmani

Me 31.05.2017 Bujar Osmani është zgjedhur ministër pa resor në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë,  siç është paralajmëruar, ai do të jetë zv. kryeministër për eurointegrime.  JETA PRIVATE Bujar Osmani ka lindur…

Damjan Mançevski

 Me 31.05.2017 Damjan Mançevski është zgjedhur ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës në qeverinë e Republikën e Maqedonisë. JETA PRIVATE Damjan Mançevski ka lindur me 27.01.1978 në Shkup. I martuar dhe baba i dy…

Adnan Qahil

  Me 31.05. 2017 Adnan Qahil është zgjedhur si ministër pa resor në qeverinë e Republikës së Maqedonisë. JETA PRIVATE Adnan Qahil është lindur me 03.02.1960 në Shkup Flet turqisht, maqedonisht, anglisht dhe shqip …

Goran Sugarski

Me 31.05.2017 Goran Sugarski u zgjodh si ministër për Transport dhe Lidhje në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë JETA PRIVATE Goran Sugarski është lindur me 03.08.1973 në Prilep. I martuar, babai dy fëmijëve. …

Hazbi Lika

 Ministër pa resor në qeverinë e RM-së JETA PRIVATE Është lindur në vitin 1972 në Tetovë.  Ish ushtar i UÇK-së dhe pjesëmarrës aktiv në ngjarjet e vitit 2001 në Maqedoni, në rajonin e Tetovës. KARRIERA POLITIKE -.  …

Edmond Ademi

Me 31.05.2017 Edmond Ademi është zgjedhur ministër pa resor në qeverinë e Republikës së Maqedonisë.  JETA PRIVATE Edmond Ademi ka lindur me 29.06.1975. Ai është i martuar, baba i dy fëmijëve. Flet: gjuhën…

Robert Allagjozovski

Me 31.05.2017 Robert Allagjozovski është zgjedhur ministër i Kulturës në qeverinë e Republikës së Maqedonisë. JETA PRIVATE Robert Allagjozovski ka lindur në vitin 1973 në Strumicë. I martuar. Baba i dy fëmijëve. Anëtar i…

Lubço Nikollovski

Ministër i cili udhëheq Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ujësjellësit në qeverinë e kryeministrit Zoran Zaev JETA PRIVATE -Ka lindur me 20.08.1983 në Kriva Pallank, ku ka përfunduar arsimin fillor dhe të mesëm.…

Dragan Tevdovski

Ministër i Financave në qeverinë e RM-së 2017 JETA PRIVATE - Lindur me 21.01.1979 në Shkup. Përkrah punë dhe familjes, sipas burimeve mediatike, adhuron edhe sportin, veçanërisht futbollin. Ka qenë anëtar i Përfaqësueses…

Renata Deskoska

Ministre e Arsimit në qeverinë e RM-së, e zgjedhur me 31 maj 2017 JETA PRIVATE -Lindur me 3.05.1972 në Shkup. Ka diplomuar në Fakultetin Juridik në Shkup në vitin 1994 dhe aty ka filluat karrierën e saj profesionale. Përkrah punës…