Kategori...

Biografitë

Isen Shabani

Kryetar i Komunës së Vrapçishtit, kandidat nga radhët e Aleancës për Shqiptarët JETA PRIVATE Isen Shabani ka i lindur me 02 janar, te vitit 1987 ne fshatin Gradec. Është i martuar dhe baba i tre fëmijëve. ARSIMIMI Ka diplomuar ne…

Azem Sadiki

Azem Sadiki, kryetar i Komunës së Studeniçanit JETA PRIVATE Azem Sadiki ka lindur më një shkurt të vitit 1971 në Studeniçani. Është i martuar dhe ka katër fëmijë. SHKOLLIMI Me profesion është ekonomist, gjegjësisht i diplomuar në degën…

Blerim Bexheti

 Kryetar i Komunës së Sarajit – Blerim Bexheti JETA PRIVATE Blerim Bexheti, funksionin e kryetarit të komunës së Sarajit e mori më 03.11.2017, pasi që fitoi në zgjedhjet lokale më 29.10.2017. Blerim Bexheti u lind në Fsh.Gllumovë,…

Enver Pajaziti

Kryetar i Komunës së Bërvenicës ENVER PAJAZITI U lind më 1 shkurt të vitit 1962 në Çellopek. Shkollën fillore e kreu në fshatin e tij të lindjes kurse atë të mesmen në gjimnazin "Kirill Pejçinoviq", Tetovë. Në vitin 1987…

Erkan Arifi

Kryetar i Komunës së Likovës,Erkan Arifi, JETA PRIVATE U lind, më 19.10.1984, në Kumanovë, ku që nga lindja është me vendbanim të përhershëm në vendlindjen e tij, f.Mateç. Është prind i dy fëmijëve (djalë dhe vajzë), jeton me gruan dhe dy…

Milikije Halimi

JETA PRIVATE Milikije Halimi e lindur në Haraçinë, ku edhe jetoj me familjen. E martuar me Agronin, dhe nënë e dy fëmijëve, vajzës Djellza dhe djalit Donitit. SHKOLLIMI Shkollimi Shkollën e fillore e ka mbaruar në vendëlindje, shkolla…

Viasar Ganiu

SHKOLLIMI Visar Ganiu ka lindur më 18.07.1978, në Shkup. Ai rrjedh nga një familje e njohur intelektualësh të cilët punonin si mësimdhënës dhe tërë jetën e tyre ua kushtuan edukimit dhe arsimimit të gjeneratave të reja. I rritur dhe i…

Isen Asani

Kryetar i Komunës së Tearcës JETA PRIVATE Isen Asani është i martuar dhe ka dy fëmijë. Jeton në fshatin e tij të lindjes, Dobrosht. Aktualisht, përpos ushtrimit të profesionit si profesor historie, ndjek edhe studimet e magjistraturës në…

Blerim Sejdiu

Kryetar i komunës së Zhelinës SHKOLLIMI Blerim Sejdiu është i lindur më 4 shtator të viti 1985 në Tetovë. Shkollën fillore e ka mbaruar në Shkollën Fillore ‘’Pashko Vasa’’ në fshatin Grupçin, ndërsa shkollën e mesme në Gjimnazin ‘’Kiril…

Albion Xhemaili

Kryetari Komunës së Bogovinës SHKOLLIMI Albon Xhemaili, i lindur mё 16.11.1971 nё Bogovinё, kreu shkollimin fillorё nё vendlindje. Ndoqi shkollimin e mesёm nё shkollёn Medicinale tё Tёtovёs, ku me vonё u zhvendos drejt Tiranёs…

Oliver Spasovski

JETA PRIVATE Oliver Spasovski është lindur me 21 tetor 1976 në Kumanovë. Maqedonë. I martuar. ARSIMI Shkollën fillore dhe te mesme e ka kryer në Kumanovë. Ka diplomuar në fakultetin juridik "Justiniani I" pranë universitetit…

Kreshnik Bekteshi

Ministër i Ekonomisë në qeverinë e RM-së të udhëhequr nga Zoran Zaev nga viti 2017 JETA PRIVATE -Me prejardhje nga Kërçova, nuk ka datë kur ka lindur në biografinë zyrtare. Prej vitit 2004  deri në vitin 2008 përfundon në shumë…

Zoran Shapuriq

Ministër pa resor në qeverinë e Zoran Zaevit prej vitit 2017 JETA PRIVATE - Ka lindur në vitin 1958 në Nish, në ish Republikën Socialiste Serbe ARSIMIMI -Shkollimin fillor e ka kryer në Strumicë, ndërsa në…

Zorica Apostollska

Ministre pa resor ne qeverinë e RM-së, të udhëhequr nga Zoran Zaev JETA PRIVATE -Në biografinë zyrtare të saj të dorëzuar në Kuvendin e RM-së gjatë zgjedhjes së qeverisë nuk është theksuar pjesa kur dhe ku ka lindur Zorica…

Sadulla Duraku

 Ministër i Ministrisë së Ambientit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor në Qeverinë e RM-së të udhëhequr nga Zoran Zaev, që nga 31 maji i viti 2017 JETA PRIVATE -Është lindur me 1960,  me 21 janar në Lipkovë. Nuk ka të…

Nikolla Dimitrov

Me 31.05.2017 Nikolla Dimotriv është zgjedhur ministër i Punëve të Jashtme në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë JETA PRIVATE Nikolla Dimitrov ka lindur në vitin 1972 në Shkup. Ai është i martuar, baba i tre fëmijëve. …