facebook twitter youtube flickr Asset 7500

Закон за антидискриминација

Praesent sit amet consectetur leo. Cras a tempor ligula. Quisque varius pretium augue ornare posuere. Donec non erat augue. Suspendisse...

Закон за антидискриминација

Praesent sit amet consectetur leo. Cras a tempor ligula. Quisque varius pretium augue ornare posuere. Donec non erat augue. Suspendisse...

Теми

Настани

08Фев. 2019

Доделување на награди за конкурсите „Моето образование“ и „Успешни наста...

Фондацијата Отворено општество - Македонија верува дека инвестирањето во квалитетно инклузивно образование е предуслов за градење отворено демократско општество, и…

31Јан. 2019

Промоција на „Поткултура: Значењето на стилот“ на Дик Хебдиџ

„Поткултура: Значењето на стилот“ на Дик Хебдиџ, првично издадена во 1979 година, се фокусира на британските поствоени, младински поткултури и…